božić smijenjen

Džikić novi trener Partizana

Sport / Košarka | 05. 01. 2016. u 18:52 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon sinoćnjeg poraza Košarkaškog kluba Partizan na gostovanju kod Sutjeske iz Nikšića uprava beogradskog kluba odlučila se zahvaliti dosadašnjem treneru Petru Božiću, a na njegovo mjesto postaviti Aleksandra Džikića.

Novi trener crno-bijelih od 1999. do 2005. godine bio je pomoćni trener Partizan i u tom je razdoblju osvojio četiri naslova prvaka države i dva nacionalna kupa, objavljeno je na službenim internetskim stranicama KK Partizan.

KK Partizan NIS, zahvaljuje se Petru Boiu na predanom radu i svemu to je uinio za klub. Humska 1 i hala Pionir, bie uvek mesta na kojima je Petar Boi vie nego dobrodoao.

Posted by KK Partizan on Tuesday, 5 January 2016

Džikića je do lipnja 2015. godine radio je kao izbornik reprezentacije Makedonije. Prije toga vodio je Krku iz Novog Mesta u dva navrata, ljubljansku Olimpiju i Lietuvos Rytas, te je dvije godine bio pomoćni trener u NBA momčadi Minnesota Timberwolves.

KK Partizan proživljava jednu od najtežih sezona u povijesti kluba. Nakon 18 odigranih kola u regionalnoj ABA ligi, Partizan se zajedno sa Sutjeskom i Igokeom nalazi na začelju ljestvice sa 6 pobjeda i 12 poraza

Kopirati
Drag cursor here to close