Propustio prve utakmice

Hezonja u problemima na početku sezone

Trener Reala kaže kako je hrvatski košarkaš izgubio između šest i sedam kilograma te da se bori s povraćanjem, dijarejom i visokom temperaturom, zbog čega nije trenirao određeno vrijeme.
Sport / Košarka | 30. 09. 2024. u 10:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mario Hezonja je propustio otvaranje sezone u Španjolskoj. Nije ga bilo u rosteru Real Madrida na utakmicama Superkupa, niti u susretu prvog kola protiv Leyme Coruñe. Oba susreta Real Madrid je izgubio. Unicaja je bila bolja u Superkupu 90:80, dok je u klasičnoj košarkaškoj završnici Leyma Coruña u posljednjim sekundama došla do trijumfa.

Mnogi se ljubitelji košarke pitaju, što se događa s Hezonjom?

Odgovor na ovo pitanje je dao trener Real Madrida Mateo Chus. Chus kaže kako je hrvatski košarkaš izgubio između šest i sedam kilograma te da se bori s povraćanjem, dijarejom i visokom temperaturom, zbog čega nije trenirao određeno vrijeme.

"Izgubio je šest-sedam kilograma i sada se mora potruditi da ih vrati, jer već neko vrijeme ima povraćanje, dijareju i visoku temperaturu,' izjavio je trener Mateo, što je izazvalo dodatnu zabrinutost u redovima kraljevskog kluba.

Hrvatski košarkaš ovog je ljeta potpisao novi ugovor s Realom, a na 5 godina, s plaćom od oko 2,5 milijuna, što ga čini jednim od najplaćenijih igrača europske košarke.

Kopirati
Drag cursor here to close