od 10. do 14. listopada

Idućeg vikenda u Mostaru turnir u uličnoj košarci

Sport / Košarka | 02. 10. 2015. u 10:13 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Razvoj i omasovljenje rekreacijskog sporta cilj je "Beko S.ketch Street Basketball – Mostar 2015.", turnira u uličnoj košarci, koji će biti održan od 10. do 14. listopada na šetalištu kod Španjolskog u Mostaru.

Kako je priopćio organizator ovog turnira, sudjelovanje u njemu je besplatno, a svi sudionici će dobiti promotivne poklone sponzora.

Tri najbolje ekipe u sve tri konkurencije (do 9. razreda osnovne škole; do 2. razreda srednje škole; do 4. razreda srednje škole) će osvojiti vrijedne nagrade.

Turnir će biti odigran na montažnom košarkaškom terenu dimenzija 12x10 metara s tribinama, a u pripremi je i popratni program koji će doprinijeti dobroj atmosferi za vrijeme turnira.

Sve osnovne i srednje škole iz Mostara i regije mogu prijaviti prijave putem e-maila: prijavemo@sketch.ba , kontakt telefona: 063 864 708), Svaka škola može prijaviti neograničen broj ekipa.

Na "Beko S.ketch Street Basketball" turnirima, koji su u proteklih mjesec dana održani u Sarajevu i Banjoj Luci nastupilo je 99 ekipa te oko 400 igrača.

Kopirati
Drag cursor here to close