Bez pitanja

Jokić preskočio LeBrona i Kidda pa napravio show na presici

Jokić je na utakmici protiv New Orleansa postigao 35 poena i tome dodao 14 skokova i 12 asistencija, što mu je bio 108. triple-double u karijeri.
Sport / Košarka | 07. 11. 2023. u 09:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Russell Westbrook, Oscar Robertson i Magic Johnson. Samo su ova trojica košarkaša ostala ispred Nikole Jokića. Jokić je na utakmici protiv New Orleansa postigao 35 poena i tome dodao 14 skokova i 12 asistencija, što mu je bio 108. triple-double u karijeri. Time je na vječnoj ljestvici preskočio LeBrona Jamesa i Jasona Kidda i sada je ukupno četvrti.

Video: Jokić protiv New Orleansa 

Od trojice košarkaša koju su ispred njega samo je aktivan jedan, Russell Westbrook koji je za sada na brojci 198. Oscar Robertson je na 181 dok je Magic ostao na 138. Kako Jokić igra i koliko ga još dugo možemo gledati pod NBA obručima ne bi bilo iznenađenje kada bi do kraja ove sezone stigao Magica Johnsona. Na presici poslije utakmice pojavio se Nikola Jokić koji nije dozvolio bilo kakva pitanja novinara. Sam je odmah krenuo u analizu.

"Znam što ćete me pitati pa ćemo odmah početi. Julian Lee Strawther je bio baš dobar danas. Imao je velik utjecaj na igru, donio nam je energiju koja nam je bila potrebna da pogađamo. Imamo puno samopouzdanja s njim na terenu. Mislim da bi samo mogao biti malo agresivniji, zbog njega samog. On gleda kako igrati za druge, što je dobro, ali mislim da bi nam pomoglo da bude malo agresivniji. Treća četvrtina nam je stvarno bila nevjerojatna. Posebno poslije prvog poluvremena kad nismo imali energije i kada se lopta nije kretala. Završili smo meč s 37 asistencija i devet izgubljenih lopti. U prvom poluvremenu nismo igrali jedni za druge. Neću reći da je to bila sebična košarka, ali imali smo puno pokušaja za tricu. Nismo imali fokus u prvom poluvremenu, ali smo dobili utakmicu u drugom." 

Tako je Jokić završio svoje izlaganje, napustio presicu, dok su novinari ostali pomalo iznenađeni jer nisu uspjeli postaviti niti jedno pitanje. 

Kopirati
Drag cursor here to close