Hercegovački derbi

Karačić: Široki je uvijek favorit na Pecari, pa tako i protiv Zrinjskog

Sport / Košarka | 12. 11. 2016. u 08:54 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Širokog u nedjelju u 17.00 sati u dvorani Pecara dočekuju mostarski Zrinjski u sklopu četvrtog kola Lige 10 Košarkaškog prvenstva BiH.

"Smatram da je HKK Široki uvijek favorit na Pecari pa tako i protiv iskusne momčadi Zrinjskog. Očekujem dobru utakmicu s dosta energije, a u ime suigrača obećajem veliku borbu za svaku loptu što ste mogli vidjeti u prošlim utakmicama. Vjerujem da ćemo stići do treće pobjede. Malo je nedostajalo da u hercegovački derbi uđemo sa maksimalnim učinkom jer na utakmici u Hadžićima nažalost nismo imali sreće. Pozvao bih publiku da nas ođe podržati u što većem broju", izjavio je kapetan Ivan Karačić.

Također, direktor kluba Igor Jelčić najavio je veliku nagradnu igru u kojoj možete osvojiti automobil Renault Clio, televizor, bicikl i mobitele. "Nagradna igra pod nazivom 'HKK Široki je uvijek velik bio, daruje ti Clio' počinje 12. studenoga i traje do 28. 2016. godine. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi građani koji kupe prigodne ulaznice kluba u vremenu od 12. studenoga do 28. prosinca ove godine. Ulaznice s nagradnim kuponima moći će se kupiti za vrijeme domaćih utakmica sa Zrinjskim 13. studenoga, sa Sparsom 26. studenoga, s Građanskim 10. prosinca, te svakodnevno u slobodnoj prodaji. Pozivamo sve ljubitelje košarke da dođu na naše utakmice, kupe ulaznice, pomognu našim mladim košarkašima da ostvare svoj cilj u Prvoj ligi BiH i okušaju sreću u nagradnoj igri", izjavio je direktor kluba Igor Jelčić.

Cijena ulaznice iznosi 5 KM, a prijenos utakmice možete pratiti na kanalu Košarkaškog saveza BiH na YouTubeu.

Kopirati
Drag cursor here to close