Grk pao zbog dopinga

Mitoglu: Doktorica mi je dala neki čudotvorni lijek iz Rusije!

"Doktorica me uvjeravala da su tablete čudotvorni lijek iz Rusije. Dala mi je čisti serum. Nakon mog pitanja o lijeku, odgovorila je da će ovaj serum pomoći u čišćenju mog organizma", kaže Konstantinos.
Sport / Košarka | 09. 02. 2023. u 09:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grčki košarkaš Konstantinos Mitoglu, suspendiran je na dvije i pol godine zbog korištenja dopinga. Ovaj bivši student sveučilišta Wake Forest, kasnije igrač Arisa i Panathinaikosa, je pao na doping testu nakon utakmice njegovog tadašnjeg kluba Olimpije iz Milana i Panathinaikosa odigrane u glavnom gradu Grčke u ožujku prošle godine. Navodno je Mitoglu popio samo neke tablete koje mu je dala doktorica.

"Doktorica me uvjeravala da su tablete čudotvorni lijek iz Rusije. Dala mi je čisti serum. Nakon mog pitanja o lijeku, odgovorila je da će ovaj serum pomoći u čišćenju mog organizma. Rečeno je da mi je doktorica obećala tretmane koji su pomogli u liječenju raznih stvari, od liječenja ozljeda ili povećanja sportskih performansi do povećanja libida ili borbe protiv starenja", rekao je suspendirani košarkaš.

Kopirati
Drag cursor here to close