Babo, što ti bi?

Nesmotreni Bogdanović odveo Indianu u šokantan poraz

Bojan Bogdanović sudjelovao je u tijesnom porazu svoga kluba, ali on je za njega dobrim dijelom odgovoran.
Sport / Košarka | 19. 12. 2017. u 09:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošle sezone Dario Šarić protiv Chicago Bullsa postavio je rekord karijere s 32 koša, a sinoć je protiv istog protivnika pružio najbolju partiju ove sezone, ali ovaj put njegovi Philadelphia 76ersi su izgubili 117-115.

Šiši je utrpao 27 koševa, od čega 20 u drugom poluvremenu, uhvatio osam skokova, a imao je i dvije osvojene lopte i asistenciju.

Ipak, u samoj završnici Bullsi su nadoknadili zaostatak od osam poena i došli do šeste uzastopne pobjede, što je fascinantno ako se zna da su prije početka niza bili najlošija momčad lige. Sixersima je ovo pak bio šesti poraz u posljednjih sedam utakmica.

I Bojan Bogdanović sudjelovao je u tijesnom porazu svoga kluba, ali on je za njega dobrim dijelom odgovoran, piše 100posto.hr. Indiana je imala poena razlike i posljednji napad protiv Bostona, koji je morao napraviti prekršaj kako bi zaustavio vrijeme i ostao u igri.

Lopta je došla do Babe, a on, umjesto da mirno sačeka da ga fauliraju i s linije slobodnih bacanja potvrdi pobjedu, pokušao je dodati Victoru Oladipu, a Terry Rozier je presjekao dodavanje i odjurio zakucati za pobjedu Celticsa 112-111.

Bojan je završio s 10 poena, četiri skoka, dva dodavanja i osvojenom loptom.

Dragan Bender ubacio je šest poena uz dva skoka i blokadu u gostujućoj pobjedi Phoenixa u Dallasu 97-91, a Ivica Zubac nije ni bio u sastavu LA Lakersa jer je proslijeđen u Razvojnu ligu.

Kopirati
Drag cursor here to close