Nitko ne zna što bi se moglo dogoditi

Pomutnja u NBA, odgađaju se utakmice

Zbog svega je u najjačoj košarkaškoj ligi nastavla pomutnja jer nitko ne zna što bi se moglo dogoditi s nastavkom sezone ako se broj zaraženih igrača rapidno poveća. Možda se sezona na kratko i prekine.
Sport / Košarka | 20. 12. 2021. u 10:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda u Premiershipu, Englezi su imali velikih problema. Utakmice su odgađane, od šest susreta odigran je samo jedan. U nedelju je otkazan još jedan i veliko je pitanje u kojem terminu, kada je ove utakmice pronaći mjesto u ionako pretrpanom kalendaru. Sa istim stvarima se suočava i NBA liga.

Tamo su odgođene utakmice Philadephia - New Orleans, Atlanta - Cleveland i Brooklyn - Denver. U noći s ponedjeljka na utorak neće biti odigrana utakmica Toronto - Orlando, dok sljedeću večer otpada dvoboj Brooklyn - Washington. Odgode su uslijedile nakon što su Hawksi potvrdili kako je Trae Young ušao u poseban protokol.

Baš kao što je riječ o igračima Clevelanda Jarrettu Allenu, Lamaru Stevensu, Dylanu Windleru, Denzelu Valentineu te RJ Nembhardu. Svi oni su bili su pozitivni na COVID-19. Klubovi su u velikim problemima, tako pojedini potpisuju desetodnevne ugovore, poput recimo Lakersa koji su uzeli Isiaha Thomasa.

Lakersi su bili prva momčad koja je gostovala nakon odloženih utakmica Chicago Bullsima, ali bez trenera Vogela i Kenta Bazemorea, Averyja Bradleyja, Talena Hortona-Tuckera, Dwighta Howarda, Malika Monka i Austina Reavesa koji su se našli u sigurnosnom protokolu.

Zbog svega je u najjačoj košarkaškoj ligi nastavla pomutnja jer nitko ne zna što bi se moglo dogoditi s nastavkom sezone ako se broj zaraženih igrača rapidno poveća. Čak nije enemoguće da se nakratko prekine sezona jer je jasno kako uskoro neće biti regularna. Taj scenarij, ako se poveća broj odgođenih utakmica, nitko ne želi!

Kopirati
Drag cursor here to close