Miles Bridges

Očekivao novi ugovor, sada bi mogao u zatvor

U srpnju je Bridges potpisao jednogodišnji ugovor s Hornetsima vrijedan 7.9 milijuna dolara, no zbog suspenzije ne smije igrati u prvih deset utakmica ove sezone.
Sport / Košarka | 12. 10. 2023. u 10:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Miles Bridges nastavlja po svom. Sada je ponovo izdat nalog za hapšenje, zbog narušavanja javnog reda i mira, nasilja u obitelji, zlostavljanje djeteta. Uz to, Miles nije ispoštovao odredbe iz presude koja je prethodno donesena. Tada je osuđen na trogodišnju
uvjetnu kaznu uz 100 sati društveno korisnog rada i redovne testove na drogu.

Također, presudom je obuhvaćena i desetogodišnja zabrana prilaska bivšoj djevojci koju je pretukao. U studenom je dobio tri godine uvjetno, ali bez zatvora što je posljedica dogovora s tužiocem. Tada je optužen da je napao svoju tadašnju djevojku pred njihovom djecom. Košarkašu Charlotte Hornetsa je tada naređeno da poštuje uvjete desetogodišnje zabrane prilaska koja je uključivala da ostane 100 metara dalje i da nema kontakt sa ženom.

Od njega se također tražilo da ide 52 tjedna savjetovanja o nasilju u obitelji, da odsluži 100 sati društveno korisnog rada i da se podvrgne tjednom testiranju na narkotike.
 
Nakon hapšenja, NBA ga je suspendirao na 30 utakmica, uključujući 20 iz prethodne sezone, koje je u potpunosti propustio. U srpnju je Bridges potpisao jednogodišnji ugovor s Hornetsima vrijedan 7.9 milijuna dolara, no zbog suspenzije ne smije igrati u prvih deset utakmica ove sezone.
Kopirati
Drag cursor here to close