Najavljujemo

Veliki međunarodni košarkaški turnir u organizaciji Škole košarke ''Prvi koš'' Vitez

Sport / Košarka | 25. 06. 2015. u 06:15 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Malom Mošunju (Vitez) će se 4. i 5. srpnja, na sportskom terenu Plandovo odigrati 2. međunarodni košarkaški turnir ''PLANDOVO 2015.'' za dječake rođene 2000. i mlađe.

Ovo je drugi turnir u organizaciji Škole košarke ''Prvi koš'' Vitez, a kako nam poručuju, ove godine su otišli korak dalje. Samim time što je turnir međunarodnog karaktera, jer nastupaju ekipe iz Crne Gore (KK ''Slavija'' Podgorica), iz Hrvatske (KK ''Jolly JBS'' Šibenik i KK ''Strmac'' Nova Gradiška), te tri ekipe iz BiH (HKK ''Zrinjski'' Mostar, OKK ''Vitez'' Vitez i domaćin Škola košarke ''Prvi koš'' Vitez).

''Ovim turnirom želimo ostvariti nove kontakte, suradnje i nova prijateljstva, a posebno potvrditi one koje smo imali do sada. Sama činjenica da ćemo na turniru imati goste iz Podgorice, Šibenika, Nove Gradiške i Mostara, govori puno o našem radu i našem turniru. Pripreme oko samog turnira su u završnoj fazi, uređenje košarkaškog terena i popratnih objekata također. Neke sitne detalje završavamo ovaj tjedan, da bi se u zadnjem tjednu pred turnir mogli posvetiti samo treniranju. Sigurni smo da će, što se nas tiče, turnir biti pripremljen do najsitnijih detalja, a mi se nadamo lijepom vremenu i dobrom odazivu publike. Ovom prigodom još jednom pozivamo sve zaljubljenike u sport i zdrav način života da nas posjete i daju podršku mladim košarkašima, a obećavamo dobru košarku i zabavu oba dana našeg turnira. Dobro došli!'', rekli su organizatori.

Kako je i najavljeno, turnir počinje u subotu (4.srpnja) u 13.30 sati odigravanjem prve utakmice, a svečano otvorenje turnira je predviđeno za 18 sati. Nakon odigravanja utakmica po skupinama u subotu, u nedjelju (5. srpnja) su utakmice za poredak te finalna utakmica koja počinje u 17 sati, iza koje slijedi dodjela nagrada za najuspješnije ekipe i pojedince, s čime će turnir biti službeno i zatvoren.

Kopirati
Drag cursor here to close