Finale Istoka

VIDEO I Boston bez većih problema za 2-0

Jaylen Brown je sa 40 poena predvodio strijelce Celticsa i izjednačio osobni rekord u utakmicama doigravanja. Po 23 poena su ubacili Jayson Tatum i Derrick White
Sport / Košarka | 24. 05. 2024. u 09:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za razlku od prve utakmice, u drugoj nije bilo tako uzbudljivo. Boston je savladao Indianu 126:110 za vodstvo od 2-0 u finalu Istoka.

Jedan od razloga ovakvog poraza leži u činjenici da je Tyrese Haliburton morao napustiti igru tri i pol minute prije kraja treće četvrtine zbog ozljede lijeve noge i više se nije vraćao u igru.

Do tada je ubacio 10 poena i imao osam asistencija. Do tada smo vdjeli kako je Boston otišao na +15. Prvi put su sjajnu seriju počeli tricom Jruea Holidaya u zadnjoj minuti prve četvrtine. Tada su uspjeli napraviti velikih 20:0, pa su sitgli do prednosti 42:27.

Kada su Celticsi drugi put poveli 93:78, bilo je jasno kako za Pacerse nema povratka u ovom susretu. Celticsi su u zadnjoj četvrtini imali potpunu kontrolu rezultata, a Boston je do najveće prednosti (+19) došao pet minuta prije kraja, kad je ekipa Joea Mazzulle povela sa 113:94.

Video: Boston - Indiana 

Jaylen Brown je sa 40 poena predvodio strijelce Celticsa i izjednačio osobni rekord u utakmicama doigravanja. Po 23 poena su ubacili Jayson Tatum i Derrick White, a Jrue Holiday je spojio 15 koševa i 10 asistencija. Najbolji igrač Indiane bio je Pascal Siakam sa 28 poena, a Andrew Nembhard je imao 16 poena i pet asistencija.

Kopirati
Drag cursor here to close