Sjajni Luka

VIDEO I Garza zasjenio Bronnyja Jamesa

Bronny je ostao u sjeni jednog drugog košarkaša. Luke Garze, reprezentativca BiH, koji je za 22 minute na parketu ostvario sjajan učinak od 20 poena, devet skokova i jedne asistencije, uz šut iz igre 7/13.
Sport / Košarka | 05. 10. 2024. u 09:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmica u Acrisure Areni je i prije samog početka privukla veliku pažnju, s obzirom na to da su igrali Lakersi protiv Minnesote. Lakersi su tatom LeBronom i sinom Bronnyjem. Na kraju je publika ostala razočarana. LeBron James nije igrao, Bronny je ostao na parketu 16 minuta. Šutirao je 1/6, dodao je tri blokade uz 2 poena.

"Prije utakmice smo prošli kroz rotaciju, razgovarali smo o Bronnyju, a on je imao nekoliko dobrih dana u kolovozu i rujnu. Imao je tri stvarno dobra dana ovaj tjedan. Zaista smo zadovoljni njegovim napretkom", rekao je trener novi trener Lakersa JJ Redick.

Bronny je ostao u sjeni jednog drugog košarkaša. Luke Garze, reprezentativca BiH, koji je za 22 minute na parketu ostvario sjajan učinak od 20 poena, devet skokova i jedne asistencije, uz šut iz igre 7/13. Minnesota je savladala Lakerse 124:107. Josh Minott je bio prvi strijelac s 22 poena, Rob Dillingham je dodao 21. Kod Lakersa su najbolji bili Austin Reaves i Dalton Knecht s po 16 poena.

Video: Lakers - Minnesota 
Kopirati
Drag cursor here to close