Gužva u Istanbulu

VIDEO I Monaco izborio petu, navijači Fenera napali igrače

Sjajnu utakmicu je pored uzbudljive završnice obilježila i gužva na kraju kada su navijači domaćeg sastava napali igrače Monaca koji su se uspjeli izvući do svlačionica.
Sport / Košarka | 04. 05. 2024. u 00:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Play off serija u Euroligi realno ne zaostaje puno za onom u NBA ligi. Panathinaikos i Maccabi će igrati petu utakmicu. Ista je stvar u susretima Barcelona - Olympiacos i Monaco - Fenerbahçe. Tek je Real Madrid prošao u tri utakmice Baskoniju.

U Istanbulu je također bilo poprilično dramatično u četvrtoj utakmici. Fener je imao napad za pobjedu kod vodstva 63:62, ali je Scottie Wilbekin promašio polaganje pet sekundi prije isteka vremena. Nakon time outa, domaći košarkaši su izgledali poprilično izgubljeni, nisu uspjeli napraviti prekršaj, što je zakucavanjem kaznio Donta Hall.

Marko Gudurić je postigao 14 poena, Wilbekin 11. Kod Monaca su jedini s deset ili više poena bili Okobo (13) i Motiejunas (10). U paklenoj atmosferi utakmicu su promatrali nogometaši Fenera, Edin Džeko, Dominik Livaković, ali i nekolicina suigrača. Sjajnu utakmicu je pored uzbudljive završnice obilježila i gužva na kraju kada su navijači domaćeg sastava napali igrače Monaca koji su se uspjeli izvući do svlačionica.

 

Kopirati
Drag cursor here to close