Kakav će biti epilog?

VIDEO I Smith svjedok, Obradović stoji iza odluke za Nunnallyja

"Moja je odluka bila da ne igra. Nakon provedenih nekoliko sati u policiji i svega što se desilo, razmišljao sam da nije spreman da igra. Mislim da je to ta odluka i stojim iza te odluke", pojasnio je Obradović.
Sport / Košarka | 20. 05. 2024. u 02:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jaleen Smith košarkaš Partizana se mora pojaviti u policiji gdje će tijekom dana dati izjavu nakon svega što se dogodilo u sukobu Jamesa Nunnallyja i Stefana Lazarevića.

Sukob se dogodio u trenucima kada su se ekipe izmjenjivale na šuterskom treningu, u nedjelju ujutro. Prema snimku koji se pojavio u medijima, čini se kako je Lazarević bio inicijator tučnjave. Košarkaš Zvezde je nasrnuo na Nunnallyja.

"Momak koji nije igrao je isprovocirao Jamesa. Bio sam tu. On je izašao kao da će nešto da uradi, James se samo branio. Vjerujem da bi se svatko tako ponio. Branio bi se. Jednostavno, ne daš na sebe“, rekao je Smith za Mozzart Sport.

Danas moram da se pojavim na policiji, da dam izjavu. Jedini sam zaista sve vidio tako da sam očekivao poziv. Gledao sam i snimak. Ne znam. Kamera nije snimila ono što sam ja vidio. Ili je snimila samo kraj. Nadam se da ću danas sve vidjeti. Samo ću da kažem što sam ja vidio, da kažem istinu", rekao je Jaleen Smith

"Trening smo završili nešto ranije. Kako bi se izbjegla bilo kakva situacija. Nisam naravno razmišljao o tome da bi moglo da se desi ovo što se desilo. Onda su mi rekli u uredu što se dogodilo. Nakon toga su krenule ovakve i onakve priče... Tko je, kako započeo... Stravično ružna slika i to ne opravdavam. Je li igrač Zvezde započeo i što je uradio, ne znam, kao ni što je Nunnally uradio. Nisam htio da gledam sajtove, bilo mi je muka da je uopće došlo do takve situacije. Moja je odluka bila da ne igra. Nakon provedenih nekoliko sati u policiji i svega što se desilo, razmišljao sam da nije spreman da igra. Mislim da je to ta odluka i stojim iza te odluke", pojasnio je Obradović.

Kopirati
Drag cursor here to close