Napadnuti hrvatski košarkaši?

VIDEO I Tučnjava u Grčkoj, sudjelovali Zubac, Šarić...

Hrvatski košarkaški savez oglasio se službenim priopćenjem povodom tučnjave u noćnom klubu u Grčkoj u kojoj se našlo nekoliko članova hrvatske reprezentacije.
Sport / Košarka | 08. 07. 2024. u 23:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Informacije su procurile dan nakon završetka turnira u Pireju. Hrvatski košarkaši su imali žestok okršaj u jednom lokalu s pijanim Grcima koji su navodno sukob započeli provokacijama.

Hrvatski košarkaški savez oglasio se službenim priopćenjem povodom tučnjave u noćnom klubu u Grčkoj u kojoj se našlo nekoliko članova hrvatske reprezentacije, a između ostalih i Ivica Zubac te Dario Šarić. Incident se dogodio u večeri nakon poraza od Grčke u finalu kvalifikacija za Olimpijske igre. Priopćenje se oglasio HKS

"Nakon finalne utakmice Olimpijskog kvalifikacijskog turnira u Grčkoj i zajedničke večere izbornik se zahvalio igračima na još jednoj kvalitetno odrađenoj akciji i raspustio reprezentaciju, s obzirom na to da nije bilo zajedničkog povratka u Zagreb, nego na nekoliko odredišta sukladno potrebama igrača. Nakon teških višetjednih priprema i utakmica igrači su se odlučili na zajedničko druženje za oproštaj prije povratka svojim kućama ili klubovima. Tijekom druženja u jednom od klubova u Ateni neki od naših igrača napadnuti su najprije verbalno, a zatim i fizički što je dakako uzrokovalo njihovu samoobranu. Bio je to kratkotrajan incident prekinut intervencijom klupskih redara", stoji u priopćenju.

Na snimcima koji su se pojavili pojavljuju su Ivica Zubac i Dario Šarić u centru pažnje. Najprije su se pojavile fotografije na kojima se vidjelo kako Zubac stoji na ulici, vjerojatno ispred spomenutog kluba, kako se čini s krvavim koljenom, piše TMZ.

Prema informacijama koje su do sada stizale, sukob su prekinuli izbacivači koji u klubu rade. Na društvenim mrežama pojavio se i video incidenta, gdje se u jednom trenutku vidi da je Šarić završio na podu.

Kopirati
Drag cursor here to close