Nervozni igrači

Zamalo tučnjava na klupi Miamia

"Možemo iskoristiti ovakve trenutke da nas katapultiraju i da pozitivno utječu na nas. Imamo kompetitivnu grupu igrača, a drugu utakmicu zaredom su nam isprašili guzice" rekao je nakon utakmice trener Miamija.
Sport / Košarka | 24. 03. 2022. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poraz od oslabljenih Golden State Warriorsa, poprilično je iznervirao pojedine igrače Miamija što se najbolje vidjelo na jednom time out. Koji da je skoro prerastao u tučnjavu. U glavnim ulogama su bili Jimmy Butler, Udonis Haslem i "coach" Erik Spoelstra.

Video: Sporni time out

Tamo negdje na početku drugog poluvremena gosti su krenuli u veliku seriju (19:0), Miami ništa nije mogao pogoditi, pa je Spoelstra pozvao naravno time out kako bi zaustavio pad. U trenutku dok je Spoelstra nešto objašnjavao došlo je do komešanja među igračima. Butler i Haslem su počeli svađu, reagirao je Spoelstra koji je čini se rekao Butleru:

"Misliš da ću se tući s tobom?"

Butler je nakon utakmice dao svoje viđenje situacije:

"Haslem mi je rekao da ne mogu držati korak u ovoj eri uzevši u obzir kako igram u posljednje vrijeme. Ja sam njemu i Spoelstri rekao da su relevantni jedino zbog Dwyanea Wadea“, rekao je Butler poslije utakmice.

"Možemo iskoristiti ovakve trenutke da nas katapultiraju i da pozitivno utječu na nas. Imamo kompetitivnu grupu igrača, a drugu utakmicu zaredom su nam isprašili guzice. Ne igramo na razini na kojoj bismo željeli i praktički svatko od nas je na tom time-outu jasno pokazao svoj stav, rekao je Spoelstra i dodao da je uvjeren da neće biti negativnosti u svlačionici.

Video: Iz drugog ugla

Miami je i dalje vodeća momčad Istoka, sa omjerom 47-26, međutim posljednja dva susreta je bez pobjede. Da stvar bude gora, Golden State je u ovoj utakmici igrao bez pola momčadi. Stephena Curryja, Draymonda Greena, Klaya Thompsona i Andrea Iguodale.

Kopirati
Drag cursor here to close