Druga ABA liga

Zrinjski u Beogradu lovi prvu gostujuću pobjedu

Mostarski Zrinjski i dalje je bez gostujuće pobjede u ABA ligu, a do prve će pokušati doći u Beogradu protiv jakog Dynamica
Sport / Košarka | 20. 12. 2017. u 08:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pred košarkašima mostarskog Zrinjskog u okviru 10. kola Druge ABA lige je gostovanje u Beogradu kod momčadi Dynamic VIP Pay.

Momčad Hrvoja Vlašića rasterećeno ulazi u ovaj susret te puna samopouzdanja nakon fantastične pobjede protiv Sparsa u Ligi 11 Košarkaškog prvenstva BiH..

''Idemo u goste jednoj od najboljih ekipa, idemo se predstaviti se u što boljem svjetlu. Mi smo u seriji teških utakmica. Protivnik je momčad koja je favorit te je sastavljena od mladih igrača te par iskusnih koji su igrali ABA ligu, najbolje poznajemo našeg bivšeg člana Božu Đurasovića koji je jedan od nositelja igre, tako da nas neočekuje nimalo lagana utakmica, ali vjerujem u svoje momke i našu dobru igru'', izjavio je trener HKK Zrinjski Hrvoje Vlašić.

Igrač Aleksandar Sokolović smatra da ''Plemići'' idu u goste najjačoj ekipi u ligi koja to još svojim igrama nije pokazala. 

''Idemo u goste najjačoj ekipi u ligi koja to još svojim igrama nije pokazala. Dobro sam upoznat s njihovom kvalitetom i načinom igre. Nismo imali sreće na utakmicama u gostima, ali sam uvjeren da će se u nastavku sezone to promijeniti. Smatram da bi se oni nas trebali više plašiti nego mi njih jer mi dolazimo rasterećeni, puni samopouzdanja sa željom da se pokažemo u dobrom svjetlu i konačno pobjedimo u gostima u ABA ligu'', smatra Sokolović.

Utakmica između KK Dynamic i HKK Zrinjski igra se u srijedu s početkom u 18.00 sati u beogradskoj dvorani ''Ranko Žeravica'' , a izravan prijenos je na ArenaSport 4.

Kopirati
Drag cursor here to close