Nakon derbija

Zrinjski u naletu: Publika nam je dala vjetar u leđa

Sport / Košarka | 16. 02. 2015. u 11:04 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Zrinjskog odigrali su u subotu jednu od svojih najboljih utakmica posljednjih par sezona. U sjajnoj igri, posebice u prvom dijelu, razbili su favorizirani Široki s 19 koševa razlike (74:55) i povećali si izglede da će se plasirati u Ligu za prvaka.

“Dvorana je bila dobro ispunjena i mogu kazati da je publika u ovoj utakmici bila naš šesti igrač, dali su nam “vjetar u leđa” i odigrali smo jako kvalitetnu utakmicu”, komentirao je za Dnevni list trener Zrinjskog Zoran Glomazić kojemu se ispunila želja da napokon na njihovoj utakmici tribine ne budu poluprazne.

Zrinjski je pred posljednja četiri kola u povoljnoj poziciji za plasman u Ligu 6. Njihovi glavni konkurenti su upravo Široki, potom Sloboda koja je pobijedila u Višegradu kod Varde te Kakanj koji je izgubio drugi vezani meč, ovoga puta od Sparsa na vlastitom parketu.

“Nadali smo se da će netko kiksati. Sloboda nam dolazi, a s Kaknjom imamo bolji međusobni duel tako da nam rezultati zasad idu u prilog. Ipak idemo igrati utakmicu po utakmicu, a sad nam slijedi teško gostovanje Sparsima”, oprezan je Glomazić.

Zrinjski je u ovom trenutku ipak u boljoj poziciji naspram Slobode i Kaknja koji se sastaju u sljedećem kolu, ali Mostarci imaju još dosta posla kako bi potvrdili svoje rezultate.

“Treba se dobro spremiti, ali u zadnjih pet utakmica smo dobili četiri i mislim da smo u uzlaznoj putanji. Ovisimo sami o sebi i to je najvažnije”, zaključio je Zoran Glomazić, prenosi Dnevni list.

Kopirati
Drag cursor here to close