Utrka za novi naslov

Bilbija junak 'Plemića': Zabio gol za pobjedu i priključak utrci za titulu

Nemanja Bilbija bio je strijelac pobjedničkog pogotka za Zrinjski koji je u derbiju 4. kola Lige za prvaka u Mostaru svladao Sarajevo.
Sport / Nogomet | 07. 04. 2018. u 20:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon tri vezana remija u Ligi za prvaka, točnije četiri ako ubrojimo i 1:1 s Borcem u zadnjem kolu prvog dijela Premijer lige, nogometaši Zrinjskog napokon su ubilježili pobjedu i to u pravom trenutku.

Plemići su iskoristili to što Željezničar nije slavio u ranijoj utakmici 4. kola Lige za prvaka, pa su pobjedom nad Sarajevom 1:0 došli na samo dva boda zaostatka za Željezničarom.

S obzirom da Željezničar u idućem kolu igra gradski derbi sa Sarajevom, a Zrinjski gostuje kod Krupe zaostatak možda bude manji, a možda se aktualni prvak uspije i vratiti na prvo mjesto.

Takvu situaciju branitelju naslova omogućio je Nemanja Bilbija, strijelac jedinog pogotka u 73. minuti utakmice. Bilbija je prvo odlično asistirao Čirjaku, koji se ubacio iz drugog plana, no odbijenu loptu nakon intervencije vratara Pavlovića, povremeni reprezentativac ubacio je u mrežu gostiju.

Bila je to minimalna pobjeda Zrinjskog, ali posve zaslužena, budući da je ekipa Blaža Sliškovića imala puno više od igre i u tvrdoj utakmici s malo prilika iskoristila je jednu i vratila dobro raspoloženje pod Bijeli brijeg.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close