Bio bi to kraj sjajne karijere

Aguero sutra službeno odlazi u mirovinu?

"Sergio Aguero dat će izjavu o svojoj budućnosti s Camp Noua u 12 sati u srijedu, 15. prosinca. Nogometašu će se pridružiti predsjednik FC Barcelone, Joan Laporta", objavila je FC Barcelona.
Sport / Nogomet | 14. 12. 2021. u 14:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barcelona je na svojim službenim stranicama objavila kako će Sergio Aguero sutra održati press konferenciju za medije gdje će donijeti odluku o svojoj karijeri. Očekuje se da će Aguero objaviti povlačenje iz nogometa.

"Sergio Aguero dat će izjavu o svojoj budućnosti s Camp Noua u 12 sati u srijedu, 15. prosinca. Nogometašu će se pridružiti predsjednik FC Barcelone, Joan Laporta", objavio je klub na svom Twitteru.

Sergiu Agueru dijagnosticiran je nepravilan rad srca nakon što je ranije ove sezone imao problema s disanjem i nelagodu u prsima protiv Alavesa. Legenda Manchester Cityja, 33-godišnji Argentinac odlazi prema svemu sudeći u mirovinu nakon blistave 16-godišnje karijere.

Aguero je ljetos potpisao za Barcelonu nakon što je prije igrao u Manchester Cityju, gdje je postigao 184 gola u 275 nastupa u Premier ligi i postao najbolji strijelac svih vremena.

Za Barcelonu je upisao samo pet nastupa, zabio je jednom u porazu od Real Madrida 2-1.

Karijera u kratkim crtama

Sergio Leonel Agüero del Castillo, poznat i kao Kun Agüero, rođen je 2. lipnja 1988. godine u Buenos Airesu.

Nakon što je od 2003. do 2006. godine odigrao 54 utakmice (23 gola) za Independiente, preselio se u Madrid, gdje se dodatno afirmirao u Atleticu (175 utakmica, 74 pogotka).

Krunu karijere predstavlja njegovih 275 utakmica u Manchester Cityju (184 gola), dok je za nacionlanu vrstu igrao 101 put (41 pogodak).

Kopirati
Drag cursor here to close