Kolekcionar dresova

Alen Halilović ima novi klub - čak deseti u karijeri!

"Kreativnost je ključna stavka u momčadi, a Alen je pametan i lukav ofenzivni veznjak s odličnom vizijom. Iako je tek napunio 25 godina, posjeduje veliko iskustvo – od igranja za najveće klubove svijeta"
Sport / Nogomet | 28. 08. 2021. u 00:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Reading FC / Alen Halilović predstavljen je u drugoligašu Readingu

Nakon što je prošle sezone branio boje Birmingham Cityja, bivši hrvatski reprezentativac Alen Halilović potpisao je jednogodišnji ugovor s Readingom.

Transfer su potvrdili iz novog mu kluba na službenim stranicama, a svi uključeni u ovaj transfer jednostavno nisu mogli sakriti oduševljenje.

Trener Readinga Veljko Paunović rekao je kako puno očekuje od Halilovića koji je dosad sakupio veliko iskustvo u različitim klubovima.

"Kreativnost je ključna stavka u momčadi, a Alen je pametan i lukav ofenzivni veznjak s odličnom vizijom. Iako je tek napunio 25 godina, posjeduje veliko iskustvo – od igranja za najveće klubove svijeta, do igranja u engleskom Championshipu, a bio je i hrvatski reprezentativac. Jako sam sretan što smo ga doveli i jedva čekam naš početak suradnje", komentirao je Paunović.

U novom klubu Alen će nositi dres s brojem sedam, a navijači Readinga oduševljeni su njegovim dolaskom. Jednako tako, svoje oduševljenje ovim poslom nije mogao sakriti ni izvršni direktor Dayong Pang:

"Oduševljeni smo što je Alen postao naš novi igrač. On će dodatno povećati dubinu naše momčadi, a sa sobom nosi kreativnost koja je potrebna svakoj momčadi. Jako sam uzbuđen i ovim putem mu u ime cijelog kluba želim reći – dobrodošao!"

FC Reading nakon četiri kola ima jednu pobjedu i tri poraza te se trenutačno nalazi na 18. mjestu od 24 kluba Championshipa.

Reading je Haliloviću čak deseti klub u karijeri. Igrao je za Dinamo, Barcelonu, Sporting Gijon, HSV, Las Palmas, Milan, Standard Liege, Heerenveen i Birmingham.

Kopirati
Drag cursor here to close