Real je još jednom došao u polufinale

Ancelotti: Mislili su da smo mrtvi

"Svi su mislili da smo mrtvi, ali Real nikad ne umire. Jako dobro smo se branili i iskoristili priliku koja nam se ukazala", pojasnio je Ancelotti.
Sport / Nogomet | 18. 04. 2024. u 09:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon prve utakmice mnogi su otpisali Real Madrid. Ali to je ipak Real Madrid. Toliko puta su puta bili na konopcima, skoro
gotovi, ali su se znali vratiti. Otići do kraja, uzeti naslov. Carlo Ancelotti je i ovaj put pronašao način.

"Real je ovo napravio mnogo puta. Bili smo uvjereni da ćemo proći. Andrej (op.a. Lunin) je pružio fantastičnu partiju. Baš volim kad se momčad žrtvuje i bori, uz kvalitetu naravno. Ovdje jedino tako možete pobijediti", komentirao je Ancelotti nakon pobjede u raspucavanju na Etihadu.

City je dominirao većim dijelom susreta, ali Real je izdržao. Kao i toliko puta prije toga.

"Svi su mislili da smo mrtvi, ali Real nikad ne umire. Jako dobro smo se branili i iskoristili priliku koja nam se ukazala. Zabili smo rano i onda se dobro branili, borili i žrtvovali. To je bio jedini način na koji smo mogli preživjeti."

Ancelotti je otkrio što mu je rekao trener Cityja Pep Guardiola.

"Čestitao nam je na prolasku i zaželio sreću. Guardiola je džentlmen. Ovaj klub, City, je džentlmenski klub."

Penali su bili dramatični i stresni.

"Svi su izvedeni jako dobro. Iznenadio nas je Rüdiger, nismo izvodili penale tako dobro ove sezone. Ova momčad ima nevjerojatnu posvećenost, naglašenu zbog brojnih ozljeda koje smo imali ove sezone. Svi su fokusirani na obranu i i rade to jako dobro", zaključio je Ancelotti.

 

Kopirati
Drag cursor here to close