Nakon slavlja u Granadi

Ancelotti: Modrić je usredotočen na naslov u Ligi prvaka

Hrvatski nogometaš Luka Modrić usredotočen je isključivo na osvajanje Lige prvaka premda mu za mjesec i pol dana istječe ugovor s Real Madridom, rekao Realov trener Carlo Ancelotti.
Sport / Nogomet | 11. 05. 2024. u 22:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid je u subotu pobijedio s 4-0 na gostovanju Granadu, a u nedjelju će njegovi igrači u središtu Madrida proslaviti naslov prvaka Španjolske.

Luka je startao i igrao do 70. minute, a 11 minuta prije izlaska bio je dodavač za zadnji gol Reala koji je zabio Brahim Diaz.

Diaz je postigao i treći gol u 49. minuti, a prva dva su djelo Frana Garcije (38) i Arde Gullera (45+2).

Carla Ancelottija su na konferenciji za medije upitali ima li osjećaj da će 38-godišnji Modrić i 34-godišnji Toni Kroos ostati u klubu. Obojici ugovori istječu 30. lipnja.

"Obojica su presretna što nam doprinose i s velikom željom se pripremaju za finale Lige prvaka. Njihove glave su usredotočene isključivo na osvajanje 15. naslova prvaka Europe", izjavio je Ancelotti koji provodi politiku pomlađivanja momčadi.

Ranije u subotu je Modrićev zastupnik Vlado Lemić rekao kako trenutno ništa nije sigurno oko Modrićeve budućnosti u Real Madridu, izvijestile su novine Marca. Lemić je dodao da bi moglo biti novosti idući tjedan. 

Sažetak utakmice Geanada - Real Madrid POGLEDATI OVDJE

"Modrić želi ostati u Real Madridu, ali potrebno je razgovarati (s klubom) o tome", izjavio je bivši Realov napadač Predrag Mijatović na španjolskom radiju Cadena SER nakon utakmice s Granadom.

Real Madrid je prošli mjesec poručio da će na kraju sezone odlučiti hoće li produžiti ugovor kapetanu hrvatske reprezentacije.

Luka Modrić je u subotu odigrao 70 minuta protiv Granade pri čemu je asistirao za jedan gol. Real Madrid je sada usredotočen na finale Lige prvaka koje će igrati 1. lipnja u Londonu protiv Borussije Dortmund.

Pobijedi li, Modrić i njegov suigrač Nacho Fernandez postat će najtrofejniji igrači u povijesti Real Madrida sa 26 osvojenih naslova.

Hrvatski veznjak igra za španjolski klub od ljeta 2012. 

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close