mostarac u eliti

Aničić za Bljesak o debiju u Ligi prvaka: 'Za prvi nastup bilo je dobro'

Sport / Nogomet | 16. 09. 2015. u 17:33 I.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novopečeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Marin Aničić debitirao je u utorak u najvećem klupskom natjecanju u svijetu. Aničić i njegova Astana imali su debi u Ligi prvaka. U prvom nastupu porazila ih je Benfica (2:0), no i ovaj Mostarac i kazahstanski klub nisu se osramotili.

“Odigrali smo dobru utakmicu u Lisaonu. Na 0:0 imali smo dobru šansu, pogodili i stativu. Šteta zbog primljenih golova, ali za prvi, povijesni nastup u ovakvom natjecanju mogu reći da je bilo dobro”, kazao je za Bljesak.info Aničić nakon što se danas poslijepodne vratio u glavni grad Kazahstana.

Aničić je odigrao čitavu utakmicu za Astanu, borio se s brzonogim napadačima portugalskog velikana i imao je puno posla, jer je Benfica cijelo vrijeme napadala.

“Uvijek se može bolje, uz to smo još i izgubili. Ipak, kada se sve sabere, mogu biti zadovoljan”, poručio je Aničić iz Astane.

Momčad nekadašnjeg kapetana Zrinjskog u skupini s Benficom, Galatasarayjem i madridskim Atleticom potpuni je autsajder.

“U Ligi prvaka nemamo nikakav cilj. Sam plasman je ogroman uspjeh. I zato uživamo u svakoj utakmici”, zaključio je Marin Aničić za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close