Poslao jasnu poruku

Ante Rebić doživio novo poniženje u Bešiktašu, ali ne odustaje

Trener Bešiktaša Giovanni van Bronckhorst Rebiću je otvoreno rekao da više nije član prve momčadi, te da može nastaviti s treninzima, ali odvojeno od ostatka momčadi.
Sport / Nogomet | 26. 07. 2024. u 23:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sukob Ante Rebića i čelnika Bešiktaša dobio je novu dimenziju. Hrvat se nakon ljetnog odmora vratio u Istanbul, a tamo ga je u klubu dočekalo novo neugodno iznenađenje.

Turski mediji bliski Bešiktašu javljaju kako se Ante Rebić nakon ljetnog odmora vratio u Tursku te se želio priključiti momčadi u pripremama za novu sezonu.

No, Hrvata je dočekalo novo neugodno iznenađenje koje je, realno, bilo i očekivano nakon svega što se u proteklih nekoliko mjeseci događalo na relaciji s klupskim čelnicima.

Kako god bilo, trener Bešiktaša Giovanni van Bronckhorst Rebiću je otvoreno rekao da više nije član prve momčadi, te da može nastaviti s treninzima, ali odvojeno od ostatka momčadi.

Rebić je mirno prihvatio trenerovu odluku te u klupskom kampu radi individualno i čeka rasplet situacije. 

Foto: Bešiktaš / Rebić prilikom dolaska u Bešiktaš

Jasno je, dakle, kako Bešiktaš ne računa na Antu i da definitivno neće biti u planovima za novu sezonu. Klub ga se već neko vrijeme pokušava riješiti, ali Rebić ne želi otići dok mu ne isplate aktualni ugovor - koji traje do ljeta 2025. godine.

Turci baš i ne žele isplatiti toliki novac Rebiću koji bi, prema ugovoru, trebao dobiti najmanje 2,5 milijuna eura.

Sportski direktor Bešiktaša Brad Friedel pokušao se dogovoriti s Rebićem i njegovim zastupnicima, ali oni se i dalje drže ugovora i žele da se igraču isplati dogovorena svota.

"Otići ću ako mi isplatite ono što mi dugujete", poruka je Ante Rebića koji nema namjeru otići bez svog novca, piše Tportal.

Kopirati
Drag cursor here to close