Primera

Atletico slavio na gostovanju kod Villarreala i učvrstio vodstvo

Vodeći Atletico Madrid je ovom pobjedom došao do 58 bodova, pet više od drugoplasirane Barcelone koja ima utakmicu više. Real Madrid je na trećem mjestu s 52 boda.
Sport / Nogomet | 01. 03. 2021. u 06:15 Bljesak.info/Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši madridskog Atletica pobijedili su na gostovanju u Villarrealu istoimenog domaćina s 2:0 (1:0) u posljednjem nedjeljnom dvoboju 25. kola španjolske La Lige.

Atletico je poveo u 25. minuti kad je Stefan Savić nakon ubačaja Lemara pogodio nesretnog braniča domaće momčadi Pedrazu od kojeg se lopta odbila u mrežu.

Gotovo cijelo jedno poluvrijeme je prošlo do novog gola, ponovno u mreži Villarreala.

Ubacio je hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko, Pau Torres loše glavom izbio loptu samo do Joaa Felixa koji ju je na rubu kaznenog prostora primirio i neobranjivim udarcem poslao u desni donji kut.

Vrsaljko se vratio u početnu postavu Diega Simeonea nakon što je propustio dvije utakmice i odigrao je vrlo dobro.

Vodeći Atletico Madrid je ovom pobjedom došao do 58 bodova, pet više od drugoplasirane Barcelone koja ima utakmicu više.

Real Madrid je na trećem mjestu s 52 boda i također utakmicom manje od Barcelone. Villarreal je ostao na sedmom mjestu s 37 bodova.

Nakon šest utakmica bez pobjede, nogometaši Granade su u 25. kolu španjolske La Lige prekinuli post i na svom stadionu svladali Elche s 2:1 (1:1).

Quina je u 31. minuti doveo andaluzijsku momčad u vodstvo, da bi u 40. minuti Boye postigao izjednačujući pogodak za Elche. Za devetu ovosezonsku pobjedu Granade zaslužan je Puertas koji je u 79. minuti pogodio za konačnih 2:1.

Granada je s 33 boda skočila na osmo mjesto prvenstvene ljestvice, a Elche je ostao predzadnji s 21 bodom.

Seviljski Betis slavio je s minimalnih 1:0 (1:0) u dvoboju odigranom u Cadizu protiv istoimenog domaćina.

Pogodak vrijedan tri boda postigao je Juanmi u 84. minuti. Betisu je to treća uzastopna pobjeda, a Cadiz je doživio peti poraz u posljednjih sedam utakmica koliko traje njegov prvenstveni niz bez pobjede.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Celta Vigo i Valladolid odigrali su 1:1 (1:1), a domaća momčad je do izjednačenja došla u sučevom dodatku.

Valladolid je poveo u 70. minuti pogotkom Orellane. Sve do četvrte minute sučevog dodatka gosti su imali tri boda, ali su oz Viga otišli samo s jednim, jer je tada Murillo postigao pogodak za konačnih 1:1.

Real Madrid i Real Sociedad u ponedjeljak zatvaraju ovo kolo.


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close