Nakon Nizozemske

Barbarez: Ima tu stvari koje ne štimaju, treba svemu vremena

"Mijenjali smo sustav par puta da to pokušamo riješiti. Malo smo se digli sredinom drugog poluvremena. Primili smo golove u sudačkoj nadoknadi oba poluvremena iz naših grešaka", rekao je Barbarez nakon utakmice.
Sport / Nogomet | 08. 09. 2024. u 08:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Treći poraz u nizu za mandata Sergeja Barbareza. Nakon Engleske i Italije, na redu je bila Nizozemska koja također nije imala milosti. Ipak, ne treba zaboraviti da je utakmica rezultatski bila otvorena do 88.minute. Međutim, ta završnica je očito pokvarila dojam. U kojoj je reprezentacija BiH primila dva gola. Od pet golova, tri domaće selekcije su stigla u finišu.

"Nije bila lagana utakmica. Igrali smo protiv reprezentacije koja je možda jedna od najboljih na svijetu. Mislim da su momci sve pokušali. Imali smo problema na početku, stajali smo daleko od igrača i nismo imali dodir s protivnikom da možemo agresivnije igrati. Mijenjali smo sustav par puta da to pokušamo riješiti. Malo smo se digli sredinom drugog poluvremena. Primili smo golove u sudačkoj nadoknadi oba poluvremena iz naših grešaka. Ako to uspijemo minimizirati, onda možemo ići naprijed. Svako se na neki način sam sa sobom borio, bilo je i respekta prema protivniku. Ima tu stvari koje ne štimaju, treba svemu vremena. Ovo je treća utakmica, 13 treninga smo imali, sve te stvari su bitne kada su ovakve stvari u pitanju. Esmir Bajraktarević zaslužuje pohvale, trebao nam je u tom momentu da napravi kreativnu stvar, da odigra muški, da pogodi i sigurno je da će u budućnosti dobiti prostora, ali ćemo mi paziti kako se to dalje razvija, ne bih da previše dižem euforiju".

Kopirati
Drag cursor here to close