Plemići na vrhu

Barišić: Svejedno gdje se igra gradski derbi, mi idemo na pobjedu

Zrinjski danas završava mini-pripreme u Međugorju, a od ponedjeljka će trenirati u Mostaru i pripremat se za gradski derbi s Veležom.
Sport / Nogomet | 09. 10. 2021. u 15:31 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski na ovu pauzu otišao je kao vodeća momčad Premijer lige, zahvaljujući svojom visokom pobjedom nad Širokim Brijegom (4:0) i činjenicom da su mu se poklopili rezultati.

"Tako nešto smo i priželjkivali, da budemo na vrhu. Tuzla City ima kolo manje, ali očekujemo da nam se i tu rezultat poklopi i da ostanemo gdje jesmo", kaže stoper Zrinjskog Hrvoje Barišić za Zrinjski TV.

Plemići su se u ovoj prvoj trećini prvenstva nametnuli kao najveći kandidati za naslov, a iznenađujuće prvi protukandidat postala je Tuzla City.

"Tu su i dalje Borac i Sarajevo, a ne bih ja ni Široki Brijeg otpisivao. Bit će tu velika borba za Europu, ali mi samo sebe gledamo", dodao je Barišić.

Kada se nastavi prvenstvo Zrinjski će igrati četiri vezana derbija. Prvi u nizu je gostovanje kod Veleža. Barišić i društvo tek u petak su doznali da će se igrati na Veležovom stadionu, ali bez publike.

"Gdje god da se igra mi idemo na pobjedu, a tako je i sada slučaj. Zna se što ta utakmica znači nama, našim navijačima i tu nema neke filozofije", zaključio je Hrvoje Barišić.

 
 
 
Kopirati
Drag cursor here to close