Transferi

Baturina ostaje u Dinamu, Perišić se vraća u Serie A

Martin Baturina ostaje u Dinamu, objavili su iz zagrebačkog kluba na svojim društvenim mrežama, dok Fabrizio Romano objavljuje da je Ivan Perišić na korak s dogovorom s talijanskim prvoligašem Comom.
Sport / Nogomet | 30. 08. 2024. u 23:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Dinama Velimir Zajec kaže kako ostanak Baturine na Maksimiru nije samo sportska već i strateška odluka.

Kao klub, svjesni smo interesa koji Martin izaziva na tržištu, a pristigle ponude za njega bile su izuzetno korektne. Međutim, nakon temeljite analize i razgovora unutar kluba, donijeli smo odluku da Martin Baturina ostaje u Dinamu", kazao je Zajec.

Ističe kako "Martin nije samo izvanredan igrač već i ključni dio naše momčadi. S njim krećemo u novo izdanje UEFA Lige prvaka, s jasnim ciljem da Dinamo ponovno bude konkurentan na najvećoj europskoj sceni".

"Odluka da Martin ostane dio Dinama nije samo sportska, već i strateška. Zajedno s njim, vjerujemo da možemo ostvariti sve ciljeve koje smo si postavili za ovu sezonu. Uvjereni smo da će navijači prepoznati značaj ove odluke i nastaviti pružati podršku našem klubu u svakom koraku, rekao je Zajec u objavi kluba s Maksimira", izjavio je tim povodom Dinamov čelni čovjek. 

S druge strane, proslavljeni hrvatski reprezentativac Ivan Perišić više nije željen u Hajduku, odnosno sam je odlučio da želi otići iz splitskog kluba, a navodno je talijanski prvoligaš Como taj koji je odlučio aktivirati njegovu otkupnu klauzulu od 250 tisuća eura.

Como, kojeg vodi Cesc Fabregas, ambiciozni je prvoligaš sa sjevera Italije, a ukoliko se vijest pokaže istinitom, ovo bi 35-godišnjem Perišiću bio povratak na Čizmu nakon što je od 2015. do 2022. nosio dres Intera iz Milana.

Kopirati
Drag cursor here to close