Bayern je to

Bavarci koriste kompjuterski program za sastavljanje momčadi!

"Kada se govori samo o TV pravima spominju se brojke od četiri milijarde eura koji zarade klubovi u Engleskoj, za razliku od Njemačke gdje klubovima pripadne milijarda", kaže Oliver Kahn.
Sport / Nogomet | 27. 07. 2022. u 18:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrlo zanimljiva informacija je stigla iz Njemačke. Naime, mediji su otkrili način na koji ovaj klub kupuje odnosno bira igrače kao potencijalna pojačanja. Tako se piše u Njemačkoj kako u Bayernu koriste kompjutorski program koji po odlasku pojedinog igrača iz momčadi odmah ponudi listu igrača koji bi se prema željenim karakteristikama dobro uklopili u profil Bayernove momčadi. Također, sustav im odmah sugerira i plaće koje bi trebali ponuditi potencijalnim pojačanjima.

Dobro je poznato da je Bayern primjer pozitivnog financijskog poslovanja i Bavarci nisu pobornici suludog razbacivanja novaca na igrače iako imaju odlične platežne mogućnosti. Bavarci žele nadoknaditi svoj rastući konkurentski nedostatak u odnosu na klubove prije svega Engleske.

"Kada se govori samo o TV pravima spominju se brojke od četiri milijarde eura koji zarade klubovi u Engleskoj, za razliku od Njemačke gdje klubovima pripadne milijarda.Osim toga, klubovi iz Premiershipa imaju različite opcije za preuzimanje investitora.Važno je da se ponašamo inteligentno na tržištu transfera. Na početku smo uradili naš najvažniji domaći zadatak", pojasnio je Oliver Kahn.

Ovog ljeta Bayern je ostao bez Lewandowskog, ali je uz zarađeni novac bavarski gigant kupio Mathysa Tela, Matthijsa de Ligta, Sadija Manea, Ryana Gravenbercha i Noussaira Mazraouija.Prema najavama Bayern bi svoju kupovinu trebao zaključiti nakon dolaska Konrada Laimera.

Vrlo zanimljiva informacija je stigla iz Njemačke. Naime, mediji su otkrili način na koji ovaj klub kupuje odnosno bira igrače kao potencijalna pojačanja. Tako se piše u Njemačkoj kako u Bayernu koriste kompjutorski program koji po odlasku pojedinog igrača iz momčadi odmah ponudi listu igrača koji bi se prema željenim karakteristikama dobro uklopili u profil Bayernove momčadi.

Kopirati
Drag cursor here to close