Gradski derbi

Bilbija: Velež nećemo podcijeniti

Sport / Nogomet | 18. 10. 2016. u 06:58 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nemanja Bilbija je za vikend zabio Radniku, no taj pogodak ostaje u arhivi, a on se s ostatkom kadra Plemića fokusira na Velež u Kupu i Sarajevo u prvenstvu.

“Bila je to malo drukčija utakmica od one u Mostaru iz prvog kola”, osvrnuo se na remi iz Bijeljine pa dodao: “U drugom poluvremenu smo se nekako povukli, što je Radnik nakon niza naših grešaka iskoristio i izjednačio. Šteta, ali idemo dalje.”

Zrinjski je izgubio dva boda prednosti u odnosu na pratnju, ali Pod Bijelim brijegom ne brinu.

“Krupa nam je prišla na šest bodova zaostatka, ali u drugom krugu prvenstva oni nam dolaze u Mostar i tu ne vidim neki problem. Najvažnije da su Sarajevo i Željezničar ostali na minus osam”, ocijenio je Bilbija.

Prvenstvo i nadolazećeg vikenda donosi neugodnog rivala, u Mostar stiže Sarajevo, ali Plemići prvo moraju odraditi Kup derbi s Veležom..., a posljednji duel ovih rivala, u drugom dijelu prošle sezone, riješio je upravo Nemanja.

“Ne smijemo se zavaravati problemima Veleža. To govorim iz razloga jer nikoga nikada ne smijete podcijeniti”, poručio je ofenzivac prvaka koji nije siguran u kakvom će sastavu Zrinjski sutra dočekati Velež.

“To se u biti nikad ne zna do sastanka, ali tko god istrči na teren, dat će maksimum.”

Prva utakmice osmine finala Kupa BiH s Veležom igra se u srijedu od 16 sati, uzvrat je za sedam dana.

Kopirati
Drag cursor here to close