Najgori start 'Vragova'

Bilić do boda na Old Traffrodu, Mourinho isključen

Sport / Nogomet | 27. 11. 2016. u 19:03 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester United i West Ham su na Old Traffordu u 13. kolu Premier lige odigrali bez pobjednika 1:1.

Nije moglo bolje početi za čekićare, Payet je ubacio iz slobodnog udarca s desne strane, a Sakho glavom već u 2. minuti dovodi goste u vodstvo. Vragovi su nakon toga preuzeli inicijativu, a prvi je Randolphu zaprijetio Mata, no njegov udarac u 15. minuti sa 14 metara bio je lagan zadatak za vratara čekićara.

United je do izjednačenja stigao u 21. minuti kada je Pogba ubacio, a Ibrahimović glavom spustio loptu pokraj Randolpha za 1:1. Trener vragova Jose Mourinho prilično je burno reagirao u 27. minuti nakon što je srušen Pogba, puknuo je bočicu s vodom, pa je dobio crveni karton, prenosi Goal.com.

U 34. minuti Lingard je bio na pet, šest metara, no iz teške situacije udarac je otišao visoko iznad gola. Samo tri minute kasnije sam je pred vratara gostiju izašao Rashford, ali nogom je Randolph spriječio vodstvo Uniteda. U sudačkoj nadoknadi prvog dijela u dobroj je prilici bio Ibra, no branič West Ham u posljednji je trenutak uklizao i otklonio opasnost.

Na početku nastavka opasniji su bili čekićari, u 53. ponovno je glavom zaprijetio Sakho, čiji udarac ovog puta odlazi preko gola. Payet je dvije minute kasnije pokušao iznenaditi De Geu izravno iz slobodnog udarca iskosa s desne strane, ali vratar Uniteda odbija to u korner.

Rooney je ušao u igru u 65. minuti, a samo tri minute kasnije pokušao je udarcem s ruba šesnaesterca, međutim bio je to lagan zalogaj za gostujućeg vratara. Lingard je u 74. minuti snažno pucao s 18 metara, no opet ravno u Randolpha. Mhitaryan je u 77. minuti s pet metara pogodio vratnicu, lopta se odbila do Lingarda koji pogađa mrežu, no bio je u zaleđu pa je sudac opravdano poništio gol. U 81. minuti opasan je bio Ibra kada je dočekao loptu na drugoj vratnici, ali opet se spriječio Randolph.

Fletcher je u 88. minuti mogao šokirati Old Trafford, ali obranio mu je De Gea. Bila je to i posljednja prilika na utakmici.

Mourinho se ne može pohvaliti dobrim početkom s Unitedom. Nakon 13 kola ima samo 20 bodova. Najgori je to start 'vragova' nakon sezone 1989./90. kada su imali isti bodovni učinak.

"Ajde da i ja jednom budem zadovoljan s bodom. Jedna stvar koja mi se nije svidjela večeras, a rekao sam ju igračima na poluvremenu, je da moramo imati više samopouzdanje nakon što povedemo", rekao je trener West Hama Slaven Bilić nakon 1:1 protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu.

Kopirati
Drag cursor here to close