Srećom samo lakše ozlijeđeni

VIDEO I Bivši brazilski kapetan i izbornik imao tešku prometnu nesreću

Dunga i njegova supruga, koja se nalazila na suvozačkom sjedištu, odmah su prevezeni u bolnicu, gdje su im srećom ustanovljene lakše tjelesne ozljede.
Sport / Nogomet | 14. 07. 2024. u 00:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Screenshot / Smrskani automobil Carlosa Dunge

Carlos Dunga, legendarni kapetan brazilske momčadi koja je 1994. godine osvojila naslov svjetskog prvaka na prvenstvu u SAD-u, doživio je tešku prometnu nesreće u svojoj domovini.

Kako javljaju tamošnji mediji, Dunga i njegova supruga su se vozili po međugradskoj cesti, kad je 60-godišnji legendarni veznjak i bivši izbornik reprezentacije izgubio kontrolu nad vozilom, koje se uslijed toga prevrnulo na krov.

Lakše ozljede

Dunga i njegova supruga, koja se nalazila na suvozačkom sjedištu, odmah su prevezeni u bolnicu, gdje su im srećom ustanovljene lakše tjelesne ozljede.

Podvrgnut je i alkotestu, koji je bio negativan.

Gledajući u kakvom je stanju automobil, uistinu su dobro prošli, piše Gol.hr. 

Video: Dunga, ex-treinador da Seleção, capota o carro em acidente

Dunga - neupitna ikona

Dunga je između 1987. i 1996. godine odigrao čak 91 utakmicu za Brazil. Karijeru je proveo velikim dijelom u brazilskim klubovima, dok se u Europi najviše iskazao kao igrač Fiorentine te VFB Stuttgarta, čiji je član bio i u trenutku najvećeg i najpoznatijeg uspjeha njegove karijere.

Izbornik Brazila bio je u dva navratu. Prvi put od 2006. do 2010. godine, kad je napustio klubu nakon ispadanja u četvrtfinalu Svjestkog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

Drugi mandat imao je od 2014. do 2016. godine, a otkaz je dobio nakon ispadanja u grupnoj fazi Copa Americe.

Kopirati
Drag cursor here to close