Navijači Borca skandirali "Kosovo je srce Srbije"

Borac slavio minimalno, utakmica prekinuta desetak minuta

Kao što je poznato, odlukom UEFA-e u susretima Borca i Egnatije zabranjeno je prisustvo gostujućih navijača, a nakon prve utakice, nema sumnje da će u revanšu također situacija biti naelektrizirana.
Sport / Nogomet | 11. 07. 2024. u 10:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako se i moglo očekivati, atmosfera na utakmici između Borca prvaka BiH i prvaka Albanije KF Egnatije bila je poprilično naelektrizirana. Borac je slavio minimalno, u šestoj minuti nadoknade strijelac je bio Hrelja. Gosti su utakmicu završili s devet igrača. 

Utakmicu je obilježio i prekid koji je trajao desetak minuta. Na nekih dvadesetak minuta prije kraja susreta navijači Borca su počeli skandirati "Kosovo je srce Srbije", Kosovo Srbija", nakon čega su igrači gostujućeg sastava zatražili od suca Stefanskog iz Poljske da prekine utakmicu, odnosno ispraznio dio tribina.

Igrači albanskog prvaka su zaprijetili napuštanjem terena. Nakon pregovaranja i razgovaranja utakmica je nastavljena, ostaje vidjeti kakva će biti i hoće li biti rekcije UEFA-e. Kao što je poznato, odlukom UEFA-e u susretima Borca i Egnatije zabranjeno je prisustvo gostujućih navijača, a nakon prve utakice, nema sumnje da će u revanšu biti "vruće".

Kopirati
Drag cursor here to close