Široki Brijeg u Bijeljini

Bralić: Želimo nastaviti uspješnu tradiciju u susretima protiv Radnika

Sport / Nogomet | 17. 09. 2016. u 07:57 Ivan Kraljević

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega na današnjem gostovanju u Bijeljini žele nastaviti tradiciju uspješnih rezultata protiv domaćeg Radnika. Bit će to susret trenutno petoplasirane i šestoplasirane momčadi lige. Iako obje momčadi nakon 8. kola Premijer lige BiH imaju isti bodovni učinak, Radnik je na mjestu više zbog bolje gol razlike.

Trener Širokog Brijega Branko Karačić razloge slabije gol razlike svoje momčadi treba tražiti u lošim obrambenim zadacima svojih igrača. Naravno, istoj su kumovale i stalne rotacijama u zadnjoj liniji zbog ozljeda glavnog obrambenog trojca Bralić – Pandža – Brekalo.

U skoro svakoj utakmici do sada Karačić nije mogao računati barem na jednoga. Isto ga čega i u Bijeljini. Protiv Radnika neće moći računati na „kartoniranog“ Borisa Pandžu. No, može ga radovati što će ipak u stoperskom paru zaigrati dva Slavka. Iako ga je posljednjih dana mučila ozljeda mišića zadnje lože, Brekalo će zaigrati uz Bralića, agilnog i borbenog Splićanina.

''Svejedno tko igra u zadnjoj liniji, svaki od nas želi dati svoj maksimum u obrambenim zadatcima momčadi i zaustaviti napade suparnika. Tako će biti i u Bijeljini. Nas dva imenjaka ćemo zaustaviti nalete Radnike“, poručio je Slavko Bralić za Bljesak.info, koji se u potpunosti oporavio od ozljede i operacije ramena.

''Kako vrijeme odmiče sve mi je lakše i sve manje tijekom utakmica mislim o ramenu. Bogu hvala, nema nikakvih problema“, dodao je Bralić.

Bralić i suigrači u današnjem susretu protiv Radnika žele nastaviti tradiciju i upisati šestu uzastopnu ligašku pobjedu. Naime, Širokobriježanima tradicionalno „leže“ dvoboji s Bijeljinčanima. U dosadašnjih šesnaest međusobnih susreta (četiri u kupu, nap. a.) upisali su trinaest pobjeda, jedan neodlučen ishod i dva poraza.

''Očekuje nas teška i zahtjevna utakmica. Iako Radnik zaslužuje svako poštovanje, mi se, ako ostvarimo ciljeve koje trener stavi pred nas, nemamo čega bojati. Nadam se da će se uspješna tradicija nastaviti i ovaj put i da ćemo se u Široki Brijeg vratiti s nova tri boda“, istaknuo je Bralić za Bljesak.info.

Utakmica u Bijeljini počinje u 16.00 sati na Gradskom stadionu.

Kopirati
Drag cursor here to close