Ispunio uvjete

Čelik dobio licencu za nastup u Prvoj nogometnoj ligi FBiH

Danas su usvojene žalbe te dodijeljenje licence i za još tri člana Prve lige FBiH - NK TOŠK Tešanj, NK Zvijezda Gradačac i FK Mladost Doboj Kakanj.
Sport / Nogomet | 31. 05. 2024. u 14:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugostupanjsko povjerenstvo za licenciranje Nogometnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine uvažilo je na svom današnjem zasjedanju žalbu Nogometnog kluba Čelik te je zeničkom klubu izdala licencu za natjecanje u Prvoj ligi Federacije BiH i za sljedeću sezonu.

Čelik se žalio na odluku Prvostupanjskog povjerenstva za licenciranje, koja mu je zbog neispunjenih financijskih uvjeta bila uskratila licencu, ali je zenički klub priložio nove dokaze o ispunjenju traženih uvjeta.

Danas su usvojene žalbe te dodijeljenje licence i za još tri člana Prve lige FBiH - NK TOŠK Tešanj, NK Zvijezda Gradačac i FK Mladost Doboj Kakanj te za FK Radnički Lukavac, koji je ove sezone bio član Druge lige FBiH -  Sjever.

Svi navedeni klubovi dobili su licence za sudjelovanje u natjecanju Prve lige FBiH za natjecateljsku sezonu 2024./2025., a odluke Drugostupanjskog povjerenstva za licenciranje NS FBiH su i konačne.

Kopirati
Drag cursor here to close