Reprezentativac BiH

Dedić: Imamo samopouzdanje...

Mislim da možemo puno. Imamo samopouzdanje, vjerujemo u nas da možemo napraviti nešto. Osjeti se to i na treningu. Energija je tu. Dat ćemo svoj maksimum" poručuje Dedić.
Sport / Nogomet | 13. 06. 2023. u 17:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija BiH nastavlja pripreme za predstojeći susret kvalifikacija protiv Portugala. Najteži mogući protivnik, koji je u ovom susretu veliki favorit. Međutim, nekako po tradiciji, reprezentacija BiH svoje najbolje utakmice odigra protiv najboljih selekcija.

Defenzivac RB Salzburga Amar Dedić je govorio za službenu stranicu saveza.

"Reprezentacija se kompletirala, radimo maksimalno i jedva čekamo utakmice. Portugal je jedna od najjačih reprezentacija na svijetu. Respekt je tu, naravno, ali bojimo se igrati protiv takvih protivnika. U Ligi prvaka sam imao u Chelseaju i Milanu protivnike na tom nivou i to je dobro za razvoj igrača. To su top utakmice, mjeriš se protiv najboljih igrača. Jedva čekam utakmice. Mislim da možemo puno. Imamo samopouzdanje, vjerujemo u nas da možemo napraviti nešto. Osjeti se to i na treningu. Energija je tu. Dat ćemo svoj maksimum, to je jedna od najboljih reprezentacija svijeta i vidjet ćemo što će se desiti", zaključio je Dedić.

Kopirati
Drag cursor here to close