Iz Posušja na Grbavicu

Denis Ćorić simpatičnim videom predstavljen kao novi trener Željezničara

Donedavni trener Posušja Denis Ćorić od danas je i službeno trener FK Željezničar.
Sport / Nogomet | 12. 06. 2024. u 13:23 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najboljih trenera u Bosni i Hercegovini Denis Ćorić (46), imenovan je i službeno za novog šefa stručnog stožera FK Željezničar.
 
Ćorić je dva puta uvodio klubove u Premijer ligu, Posušje i GOŠK, a u prošloj sezoni zahvaljujući radu u Posušju proglašen je najboljim trenerom Wwin lige.
 
"Kada sam ulazio ovdje u Plavi salon osjetio sam energiju, želju, ali isto tako vidi se i o kakvom se klubu radi i to je jedna velika odgovornost, ne samo za mene nego i ljude oko mene. Kada sam dolazi ovdje sa ekipama da igram protiv Želje govorio sam dečkima da uživaju u atmosferi i svemu ovome, tako da želim i sada navijačima da uživaju u svemu, da dolaze s osmijehom na stadion. Nisam trener koji će davati bombastične izjave, ali mogu slobodno reći da će navijači gledati jednog čvrstog i borbenog Želju sa puno htijenja i želje, svaki trening i svaku utakmicu jer ovaj klub i ovi navijači to zaslužuju. Budite sigurni da će to biti tako", poručio je Ćorić, a prenosi službena stranica Željezničara, koji ga je predstavio zanimljivim videom.

Kopirati
Drag cursor here to close