Široki Brijeg

Denis Ćorić: Zrinjski je apsolutni favorit, dolazimo se nadigravati

Sport / Nogomet | 02. 11. 2016. u 15:16 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Širokobriježani su svezali dvije pobjede i na krilima tog optimizma čekaju subotnji Hercegovački derbi u Mostaru. 

Trener Denis Ćorić ističe veliki respekt prema Mostarcima, ali daleko od toga da ne vjeruje u svoju momčad. 

“Nismo navikli da smo ovako nisko na tabeli, ali eto…, dogodilo se da smo spletom okolnosti zaostali u prvenstvu, rekao je Ćorić koji u Mostar ide s nekompletnim kadrom. 

“Baraban je u odličnoj formi, ali zbog crvenog ga kartona nećemo ga imati u kadru, baš kao ni požutjelog Barišića. Svi ostali su u kombinacijama, s tim da se neki žale na umor i ozljede, ali karakterni su to momci, stisnut će zube”. 

Respekt prema Zrinjskom je očit. 

“Zadnjih godina ljubitelji nogometa su uživali u utakmicama Zrinjskog i Širokog, uvijek su to utakmice za pamćenje. Možda je Zrinjski zbog posljednjih rezultata u nekoj psihološkoj prednosti, posebno nakon one pobjede u Mostaru kada smo vodili 2:0, ali općenito se ne zamaram brojkama. Ovo je nova utakmica.”

“Zrinjski ima vrlo malo mana u okvirima Premijer lige, zato i imaju taj niz kod kuće, zato i jesu prvi. To su razlozi koji ih čine apsolutnim favoritima, ali da sam u poziciji Zrinjskog, svejedno bi nam dao dobre šanse. Dolazimo se u Mostar nadigravati”, zaključi je strateg Širokobriježana. 

Kopirati
Drag cursor here to close