Mane bazu

Diego Godín ostao bez nekoliko zuba na utakmici protiv Valencije

Tek kad je trenutak kolizije ponovljen na velikim ekranima na stadionu Wanda Metropolitano, vidjelo se kako Godin ostaje bez nekoliko zuba.
Sport / Nogomet | 04. 02. 2018. u 23:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najčvršćih momaka u LaLigi, koji gotovo da ne preza od isturenog lakta u skoku, branič Atlética Diego Godín, stradao je u utakmici protiv Valencije nakon što ga je vratar gostujućeg tima Neto u zračnom dvoboju udario laktom u lice.

Urugvajac je pritom izgubio nekoliko zuba i morao je biti zamijenjen Juanfranom.

Brazilac na golu Valencije krenuo je na jednu ubačenu loptu, ali je u skoku zakačio Godina laktom u lice, nakon čega je Atléticov srednji branič ustao okrvavljen. Gledatelji nisu odmah mogli znati o čemu se radi, a tek nakon ukazane pomoći bilo je jasno da Godín ne može dalje igrati.

Tek kad je trenutak kolizije ponovljen na velikim ekranima na stadionu Wanda Metropolitano, vidjelo se kako Godin ostaje bez nekoliko zuba.

Bio je to priličan udarac i za trenera  Diega Simeonea jer mu se prethodno ozlijedio Stefan Savić, koji je također morao biti zamijenjen.

Ipak, minimalnom pobjedom od 1:0 Atlético je osvojio sva tri boda i učvrstio se na drugoj poziciji tabele. Strijelac je bio Ángel Correa u 59. minuti, na asistenciju Kokea.

Na taj je način Atlético ostao vjeran svome ''binarnom sistemu'' - jer je većina njegovih rezultata sastavljena od jedinica i nula. Tek rijetko "Jorgandžije" uđu u dekadni sustav, ali ni tada na njihovim utakmicama ne pada ''kiša golova''.

Kopirati
Drag cursor here to close