Kalkulacije

Dinamo doznao moguće suparnika za play-off LP i EL

Ako prekoči bugarski sastav, Dinamu će posljednja prepreka na putu do elinog natjecanja "Starog kontinenta" biti Bodo/Glimt ili Žalgiris iz Vilniusa.
Sport / Nogomet | 02. 08. 2022. u 14:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši zagrebačkog Dinama doznali su moguće protivnike u play-offu Lige prvaka ili play-offu Europske lige na ždrijebu održanom u utorak u Nyonu.

Zavisno o ishodu dviju utakmica protiv bugarskog Ludogoreca u 3. pretkolu Lige prvaka, "Modri" će svoj europski put nastaviti u završnoj rundi "Champions League" ili u završnoj rundi Europske lige, no zanimljivo u oba slučaja prijete im isti suparnici, norveški Bodo/Glimt ili litavski Žalgiris iz Vilniusa.

Ako prekoči bugarski sastav, Dinamu će posljednja prepreka na putu do elinog natjecanja "Starog kontinenta" biti Bodo/Glimt ili Žalgiris iz Vilniusa.

Prvu utakmicu play-offa Dinamo bi gostovao, dok bi uzvrat bio u Zagrebu.

Prve utakmice play-offa za Ligu prvaka su 16. i 17. kolovoza, a uzvrati sedam dana kasnije, javlja Hina.

U slučaju da Dinamo ispade protiv Ludogoreca igrat će u play-offu Europske lige, a zanimljivo prijete mu isti protivnici, Bodo/Glimt ili Žalgiris.

Dakle, ako Dinamo ispadne od Ludogoreca u završnoj rundi kvalifikacija Europske lige igrat će protiv poraženog iz susreta Bodo/Glimt - Žalgiris.

Prva utakmica bi se igrala u Zagrebu, a uzvrat u Norveškoj ili Litvi.

Utakmice završne runde doigravanja za Europsku ligu na rasporedu su 18. i 25. kolovoza.

Međutim, Plave prvo čeka 3. pretkolo kvalifikacija LP.

Prva utakmica protiv Ludogoreca na rasporedu je u utorak 2. kolovoza u 19:45h po hrvatskom vremenu, dok je uzvrat na Maksimiru u utorak 9. kolovoza s početkom u 20:00h.

Kopirati
Drag cursor here to close