Rođeni pred odlazak u Tursku

Dudić: Gruzijac nas nije ni zanimao, "mali" Bajrić bit će otkriće

Prije nego otputuju u Tursku Rođeni će odigrati i jednu prijateljsku utakmicu, protiv GOŠK-a u utorak na svom stadionu. Bit će to treća provjera momčadi Feđe Dudića, nakon remija kod Hajduka i pobjede kod Širokog Brijega.
Sport / Nogomet | 31. 01. 2022. u 16:12 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Što se samog Dudića tiče, može zasad biti prilično zadovoljan kako teku pripreme. Na stranu rezultati pripremnih utakmica, jer rezultati u prijateljskim utakmicama ionako nisu nešto najbitnije, ali Dudiću je najvažnije da ima sve igrače na okupu, odnosno da će u Tursku moći putovati svi.

"Odradili smo trening u subotu u skoro punom sastavu, odnosno jedino Demir Peco nije bio na raspolaganju, ali očekujem da u ponedjeljak, kada ćemo imati sljedeći trening, bude i on na raspolaganju", kaže Dudić za Sportske novosti.

Iako su neki portali pisali da će im se u Turskoj priključiti novi igrač, Gruzijac Gagi Margvelašvili, od tog neće biti ništa, jer je u subotu on potpisao za makedonski Škupi.

Margvelašvili se jeste dovodio u vezu s Veležom, ali to je napravio sam, plasiravši na portale kako ga zanima dolazak u Mostar. Problem je u tome što je interes bio jednostran.

"Mi se jesmo zanimali za njega, ali to je bilo prošle godine. Kada su propali pregovori on u ovoj sezoni nije ni igrao za svoj klub, za Dinamo Batumi, tako da nas više nije zanimao. Sada se on nudio nama i vidio sam da se gurao na neke portale, vjerojatno da si digne cijenu, ali u ozbiljnim kombinacijama nije bio" dodao je Dudić.

Iako je sam Dudić izjavljivao kako ima namjeru dovesti još jednog stopera, čime bi završio prijelazni rok, čini se da to neće napraviti. Mladi 18-godišnji Adin Bajrić došao je u prvim danima zimske pauze i postao otkriće i Dudiću i navijačima Veleža.

"Bajrić se u ovom razdoblju nametnuo, pokazao da može itekako kvalitetno pokriti stoperske pozicije. Momak je 2003. godište, možemo ga koristiti kao zaštićeno godište, i definitivno je zaslužio šansu", zaključio je Dudić, prenose Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close