Tjedan kao iz snova

Đurić produžio ugovor s talijanskim prvoligašem Cesenom

Sport / Nogomet | 20. 02. 2015. u 10:12 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosanskohercegovački nogometaš Milan Đurić produžio je ugovor s talijanskim prvoligašem Cesenom, objavljeno je na službenoj stranici kluba.

Prema novom ugovoru Đurić se obvezao na vjernost Ceseni do 2018. godine.

Dvadesetčetverogodišnji nogometaš, bivši mladi bh. reprezentativac, zadovoljan je produženjem suradnje s klubom.

''Posljednjih sedam dana za mene je kao iz snova. Uzeli smo bod Juventusu, dao sam gol Buffonu, dobio novi ugovor. Još samo da mi se ispuni san da ostanemo u Seriji A'', kazao je Đurić za Oslobođenje.

''Ovo je za mene prva godina u Seriji A i htio sam vidjeti  mogu li ja igrati na ovom nivou, a sada sam svjestan da mogu još i bolje. U meni je postojao grč, a sada sam se oslobodio i dobio na samopouzdanju i očekujem da iz utakmice u utakmicu igram još bolje'', dodao je napadač Cesene.

Vjeruje da će dobiti poziv izbornika reprezentacije BiH Mehmeda Baždarevića.

''Znam da me je izbornik gledao i nadam se da je zadovoljan mojom igrom. Mogu zadržati loptu, boriti se sa stoperima, pomoći veznom redu i igram za ekipu. Igram 80 posto za ekipu, a 20 za sebe. Međutim, ako ekipa igra za mene, kao što je to bilo u mladoj reprezentaciji, mogu i davati golove, iako znam da u BiH to radi Edin Džeko. Za mene, on je jedan od najboljih napadača Europe i volio bih zaigrati s njim u tandemu u dresu reprezentacije'', kazao je Đurić.

Kopirati
Drag cursor here to close