Modri nekad i sad

Dvojica od Dinamovih prvih 11 iz 2015. će se i u utorak suprotstaviti Bayernu

Na jedinom gostovanju Dinama na Allianz Areni Modri su izgubili s 5:0, a sastav Modrih imao je neka vrlo zanimljiva imena od kojih se dvojica i sada u redovima kluba s Maksimira.
Sport / Nogomet | 16. 09. 2024. u 23:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dinamo svoj ovosezonski nastup u Ligi prvaka otvara protv Bayerna koji je sjajno startao u njemačkom prvenstvu.

Jedino dosadašnje gostovanje Dinama na Allianz Areni je ono od 29. rujna 2015. godine, a Modri su u Münchenu uvjerljivo poraženi s 5:0 od sastava Pepa Guardiole.

Tri puta je za Bavarce pogađao Robert Lewandowski, a po jednom Douglas Costa i Mario Götze.

Tadašnji trener Modrih Zoran Mamić odlučio se za zanimljivu postavu s 18-godišnjim Benkovićem, a mnoga od imena koja su započela tu utakmicu danas su izvan nogometa ili igraju na opskurnim lokacijama.

Vratar: Eduardo (umirovljen), Desni bek: Alexandru Mățel (umirovljen), Stoper: Filip Benković (bez kluba), Stoper: Jeremy Taravel (umirovljen), Lijevi bek: Josip Pivarić (umirovljen), Vezni: Arijan Ademi (Dinamo), Vezni: Paulo Machado (FC Boudry), Ofenzivni vezni: Domagoj Antolić (Lokomotiva), Lijevo krilo: Junior Fernandes (Erokspor), Desno krilo: El Arbi Hillel Soudani (NK Maribor), Napadač: Marko Pjaca (Dinamo).

Od sadašnjih igrača Dinama u sastavu je bio i Marko Rog, koji je ušao s klupe.

Novi dvoboj s bavarskim velikanom Dinamo bi pod vodstvom Sergeja Jakirovića mogao započeti u sastavu: Nevistić, Ristovski, Pierre-Gabriel, Mmaee, Theophile-Catherine, Mišić, Sučić, Pjaca, Baturina, Petković, Hoxha

Kopirati
Drag cursor here to close