Na pripremama

VIDEO I Džeko je još uvijek igrač Fenera, za koji postiže golove

Džeko je bio strijelac i čini se kako mu nije previše smetala činjenica da je utakmica počela poprilično rano, u 9:30 ujutro.
Sport / Nogomet | 29. 06. 2024. u 16:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Edin Džeko je još uvijek zvanično i službeno igrač Fenerbahçe, dok se sve glasnije priča o tome kako bi mogao potpisati za Hajduk. Novi sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić čini sve što je u njegovoj moći kako bi Hajduk iduće sezone bio konkurentan u borbi za naslov prvaka.

Nakon što je na Poljud stigao legendarni Gennaro Gattuso, čime je tako riješeno pitanje trenera, na red su stigla i igračka pojačanja i lagano slaganje kockica za nadolazeću sezonu.

Edin Džeko već je neko vrijeme velika želja Bijelih, a prema posljednjim informacijama koje je objavio talijanski Mediaset, uskoro bi zaista i mogao pasti dogovor. Džeko ima još godinu dana ugovor s turskim Fenerbahçeom, ali navodno su mu u Turskoj poručili kako može bez obzira na sve potražiti novu sredinu.

U međuvremenu je Edin Džeko pokazao kako je još uvijek strašan strijelac, ovog puta to je prezentirao u prijateljskoj utakmici protiv rumunjskog Petrolul Ploieștija. Završilo je slavljem Fenera 2:1, Džeko je bio strijelac i čini se kako mu nije previše smetala činjenica da je utakmica počela poprilično rano, u 9:30 ujutro.

 

Kopirati
Drag cursor here to close