Dan grada

Ekipa Sky lounge-Pekara Avdić pobjednik malonogometnog turnira u Konjicu

Najbolji strijelac turnira bio je Kerim Tatar, a najbolji golman Aldin Neradin
Sport / Nogomet | 03. 07. 2024. u 18:40 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje ''Hat-trick'', uz pokroviteljstvo Grada Konjica, organiziralo je turnir u malom nogometu, koji je održano u okviru obilježavanja Dana grada na obnovljenom sportskom terenu Varda.

''Prezadovoljni smo odzivom igrača i publike, jer je turnir okupio 15 ekipa iz Konjica i drugih gradova. Zaista nismo očekivali ovoliki odziv. Teren je idealan za ovakve sportske događaje, zato ćemo se truditi da slične aktivnosti organiziramo i u budućnosti. Hvala Gradu Konjicu za podršku u organizaciji turnira, a posebno hvala za stvaranje uvjeta da sportaši, ali i svi koji to žele, mogu uživati na sportskim terenima'', kazao je Maid Graho, uime organizatora turnira.

Pobjednik turnira ''Varda 2024'' je ekipa Sky lounge-Pekara Avdić, druga je bila ekipa Garden City, a treća ekipa Mezzanotte-Auto škola MB. Najbolji strijelac turnira bio je Kerim Tatar, a najbolji golman Aldin Neradin, priopćeno je iz Grada Konjica.

''Izuzetno mi je drago što je ovaj turnir, koji je privukao veliku pažnju naših sugrađana, pokazao koliki je značaj obnove ovog igrališta i opravdanost ulaganja u sportske objekte inače. Željeli smo najprije našim najmlađim sugrađanima stvoriti ugodan i siguran ambijent za igru i zabavu, a potom i starijim generacijama za odmor i rekreaciju. Sretni smo što smo u tome uspjeli. Kako bi što duže svi mogli podjednako uživati u sadržajima ovog, ali i svih drugih igrališta, sportskih terena i izletišta, potrebno je da se savjesno odnosimo prema njima, čuvamo ih i štitimo od uništavanja'', poručio je gradonačelnik Konjica Osman Ćatić.

U priopćenju se dodaje kako se kao puni pogodak pokazalo nastojanje Gradske uprave Konjic da se postojeća sportska infrastruktura obnovi, uredi i modernizira, te izgrade novi objekti koji će pružiti uvjete za kvalitetnu rekreaciju, jer su igrališta i sportski tereni svakim danom ispunjeniji rekreativcima i onima koji žele provesti slobodno vrijeme uz sportska natjecanja.

Kopirati
Drag cursor here to close