Borac nije imao šanse

Emina nastavila seriju, ostvarena dvanaesta pobjeda u nizu

Dileme oko pitanja pobjednika ako ih je uopće bilo su nestale već nakon 36 minuta igre. U tom periodu domaći sastav je došao do velike prednosti od 3:0.
Sport / Nogomet | 20. 03. 2023. u 08:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Serija mostarske Emine i dalje traje. Momčad ŽF/NK Emina je proteklog vikenda upisala dvanaestu pobjedu u nizu, ovaj put je
savladan Borac iz Banja Luke 5:0. Dileme oko pitanja pobjednika ako ih je uopće bilo su nestale već nakon 36 minuta igre.

U tom periodu domaći sastav je došao do velike prednosti od 3:0. Veronika Terzić je bila dvostruki strijelac, Lorena Čondra je dodala jedan gol. Posebno efektan bio je drugi Veronike Terzić, iz kornera s desne strane. U nastavku susreta još dva gola Emine. Kapetan Dragica Denda u 73. minuti glavom pogađa za 4:0, dok Klara Pejdo, u samom finišu, dvije minute prije kraja stavlja točku na i golom za 5:0.

U ime predsjednice kluba ŽF/NK Emina, Sevde Tojaga, neposredno prije početka ovog susreta održana je i svečanost uručenja prigodnih poklona, mostarskoj nogometašici Elmi Husić, zamjeniku kapetana, za odigranih 100 utakmica u dresu ŽF/NK Emina. ŽF/NK Emina utemeljena je 2016. godine u Mostaru, a danas predstavlja sam vrh ženskog nogometa u Bosni i Hercegovini.

Kopirati
Drag cursor here to close