Hoće li drugi biti prvi?

Englezi vjeruju da su ovo znakovi za dvostruku krunu Redsa

Što povezuje 1990. i 2019.? Tada, kao i danas Liverpool je imao četiri igrača u momčadi sezone. Alan Hansen, Steve McMahon, John Barnes, Peter Beardsley tada, te Trent Alexander Arnold, Virgil van Dijk, Andrew Robertson i Sadio Mane ove sezone.
Sport / Nogomet | 12. 05. 2019. u 12:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Liverpool u posljednje kolo Premier lige ulazi s velikim snovima o dvostrukoj kruni. Englezi imaju teoriju da su ovi znakovi da će ju i uzeti.

Ako je vjerovati statistici, izgledi za naslov prvaka Engleske za Redse su jako slabi, ali Englezi imaju neko svoj posebno ''računanje'', kao i u svemu.

Nakon čudesne noći u utorak na Anfieldu kada je pala Barcelona 4:0, u nedjelju redsima treba novo čudo, samo ovog puta ne ovise sami o sebi, već se nešto pitati i Manchester City koji gostuje kod Brightona.

Redsima neće biti dovoljna samo pobjeda protiv Wolvesa na Anfieldu, moraju računati i na pomoć Brightona protiv Cityja. Brightonu je pak ''orilo-gorilo'', drugim riječima - ni u džep ni iz džepa. No, izjavili su kako će igrati u korist Liverpoola.

Ovo je osmi put da se prvak Premier lige odlučuje u posljednjem kolu, a prethodnih sedam slučaja prvak je na kraju bila momčad koja je u posljednje kolo ušla kao vodeća.

Englezi imaju svoju teoriju te ističu da su ovo znakovi da će Redsi uzeti dvostruku krunu.

Tiger Woods, Wales i kraljevsko vjenčanje

Sjećate li se 2005.? Tiger Woods tada je osvojio posljednji Green Jacket, Wales je u ragbiju kompletirao Six Nations Grand Slam, bilo je kraljevsko vjenčanje.

2019.? Nevjerojatni povratak Woodsa za novi Green Jacket. Wales je opet kompletirao Grand Slam, a kasnije ovog mjeseca vjenčat će se Lady Gabriella i Thomas Kingston.

Inače, titulu prvaka Engleske je 2005. uzeo FC Chelsea, ali je Liverpool te godine uzeo Ligu prvaka Europe.

Na naslov u prvenstvu Redsi pak čekaju 29 godina, od 1990.

Što povezuje 1990. i 2019. godinu?

Što se tiče samog prvenstva, tada, 1990. godine, kao i danas Liverpool je imao četiri igrača u momčadi sezone. Alan Hansen, Steve McMahon, John Barnes, Peter Beardsley tada, te Trent Alexander Arnold, Virgil van Dijk, Andrew Robertson i Sadio Mane ove sezone.

Poveznica bi mogao biti i Totteham koji je te 1990. završio treći s 13 poraza. Ove sezone su trenutno četvrti s 13 poraza. Isto tako Sheffield United je te sezone izborio prvu ligu, baš kao i ove sezone.

Hoće li Kloppovi dečki do dvostruke krune ili će se snovi o tome srušiti već danas, saznat ćemo nešto prije 18 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close