Prve varnice

Espirito Santo se požalio, Benzema mu nije potreban!

Mediji u Saudijskoj Arabiji došli su do saznanja da se Espirito Santo žalio upravi kluba na Francuza. Navodno je rekao tom prilikom da ga uopće nije želio i da mu se ne uklapa u sistem igre.
Sport / Nogomet | 24. 08. 2023. u 00:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Puno je zvijezda, posebno u nekim klubovima kao što je recimo Al-Ittihad. Zvijezda koje prvi put igraju zajedno. Varnice, manje ili veće su se mogle očekivati. Upravo u ekipi Al-Ittihada. Tamo su se zakačili trener Nuno Espírito Santo i Karima Benzema.

Osvajač Zlatne lopte došao je uz veliku pompu. Što je i potpuno logično. Ali sukob između njega i bivšeg trenera Tottenhama i Wolverhamptona nastao je oko kapetanske trake.

Bivši golgeter Reala tražio je kapetansku traku. Portugalski trener je to kategorički odbio, a mediji u Saudijskoj Arabiji došli su do saznanja da se Espirito Santo žalio upravi kluba na Francuza. Navodno je rekao tom prilikom da ga uopće nije želio i da mu se ne uklapa u sistem igre.

Nešto ranije se pojavila informacija kako se Portugalac Jota našao na izlaznim vratima samo mjesec dana nakon dolaska u Saudijsku Arabiju

 

Kopirati
Drag cursor here to close