Halo Bing, kako brat?

Fantasy Premier liga: Cole Palmer i Erling Haaland obaraju rekorde cijena u sezoni 2024-25!

Fantasy Premier liga obara rekorde: Cole Palmer skočio za 5,5 milijuna funti, dok je Erling Haaland postao najskuplji igrač u povijesti s 15 milijuna funti.
Sport / Nogomet | 16. 07. 2024. u 12:45 Z.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cole Palmer će u novoj sezoni Fantasy Premier lige koštati čak 5,5 milijuna funti više nego u prethodnoj sezoni! Taj porast je doveo engleskog reprezentativca do cijene od 10,5 milijuna funti, što je najveći porast cijene u povijesti igre.

Prije Palmera, rekord je držao još jedan Englez. Andy Carroll je u sezoni 2010/11 koštao samo pet milijuna funti. Tijekom sezone preselio se u Liverpool, a na početku sezone 2011/12 koštao je točno 10 milijuna funti.

Međutim, nije opravdao tu cijenu. Postigao je samo četiri gola, a sezonu je završio s cijenom od 9,1 milijun funti.

Palmer će naravno nastojati izbjeći takav scenarij. Nakon 22 gola i 13 asistencija bio je najbolji igrač Chelsea u sezoni 2023/24, iako je za "Plavce" debitirao tek u sedmom kolu.

Engleski reprezentativac košta znatno manje od Erlinga Haalanda, koji je ove godine postao najskuplji igrač u povijesti Fantasy Premier lige (FPL).

Foto: Twitter  / Erling Haaland

Menadžeri timova će trebati 15 milijuna funti da bi osigurali prolifičnog napadača za svoje ekipe u nadolazećoj sezoni 2024-25.

Rekordna cijena premašuje prethodni vrh od 14 milijuna funti koji su držali sam Haaland, Thierry Henry, Robin van Persie i Cristiano Ronaldo.

Haalandova nova cijena znači da će vlasnici timova imati samo 85 milijuna funti za potrošnju na 14 drugih igrača ako odaberu napadača Cityja.

Norvežanin je postigao 27 golova uz pet asistencija u 31 nastupu, skupivši 217 bodova u sezoni 2023-24.

Palmer je također dva milijuna funti jeftiniji od Mohameda Salaha, a početak sezone, odnosno raspored Chelseaja, izgleda izuzetno zanimljivo, prenosi Engleski fudbal.

Ekipa Enca Mareske prvo će igrati protiv Manchester Cityja kod kuće, dok će u narednih šest kola imati nešto lakši raspored. Na domaćem terenu će igrati protiv Crystal Palacea, Brighton & Hove Albiona i Nottingham Foresta, dok će gostovati kod Wolverhamptona, Bournemoutha i West Hama.

Kopirati
Drag cursor here to close